Foodtruckkoning

Food to get in the mood
 


De multifunctionele Foodtruck van de Foodtruckkoning

Deze Foodtruck is voor vele doeleinden geschikt en een graag geziene gast op elk feest of evenement. Organiseert u een feest of evenement dan zou deze frisse opvallende Foodtruck eigenlijk niet mogen ontbreken. 

Heeft u altijd al eens een keer op een festival, beurs of bedrijfsevenment willen staan met uw eigen producten? Wij kunnen u hierbij ondersteunen met deze geweldige foodtruck! Deze vintage truck is voorzien van een gloednieuwe inrichting en uitklapbare verkoopluiken aan zowel de zij als achterzijde en voorzien van gas, elektra en een grote houtskool BBQ. Dit maakt het voor u mogelijk om op elke locatie uw eigen concept neer te zetten. Tevens helpen wij u graag met de aankleding van de Foodtruck zodat deze is afgestemd naar uw wensen en op het product dat u wilt presenteren.

Behalve voor festival, beurs of bedrijfsevenment is deze foodtruck ook zeer geschikt voor bruiloften en elk ander feestelijke gelegenheid. Houdt u zelf niet van koken? Wij kunnen het lekkerste eten voor u bereiden. Daarnaast is de foodtruck ook te gebruiken als uniek en opvallend promotiemiddel, bijvoorbeeld bij de opening of jubileum van uw bedrijf. Er is veel mogelijk, aarzel dus niet om uw specifieke vraag te stellen. Dan zullen wij er alles aan doen om uw wensen te realiseren. 

Op deze website kunt u alle informatie terug vinden over de truck,inclusief foto's en de mogelijkheden. Ook kunt u makkelijk via de website een reservering plaatsen om de truck te Huren. In onze agenda kunt u zien waar en wanneer onze foodtruck te vinden is en voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.